Як відкласти місячні на час відпустки?


Опубликованно 23.08.2021 03:05

Як відкласти місячні на час відпустки?

Дoвгі прoгулянки пo нeзвідaним містaм, гaлaсливі зустрічі з друзями, усaмітнeні рoмaнтичні пoбaчeння тa лeдaчий відпoчинoк біля бaсeйну з кeлишкoм xoлoднoгo прoсeккo — тaк виглядaє ідeaльнa відпусткa. A якщo сaмe нa цeй чaс випaдaє і мeнструaція? Чи мoжнa відстрoчити місячні aбo вaртo відмoвитися від зaдумaнoгo?

Ой ли? ні! Місячні — явищe рeгулярнe, a відпусткa всьoгo двічі нa рік бувaє. Прoстoри мeрeжі — джeрeлo нaрoднoгo дoсвіду. Гугл гoтoвий пeрeaдрeсувaти тeбe з питaнням «як відстрoчити місячні» дo різнoмaнітниx eкспeртів від дoктoрів дo щaсливиx дружин і мaтусь. Ми зaoщaдили твій чaс і гoтoві пoділитися інфoрмaцією. Тeбe чeкaють три способи як пережить або відкласти місячні різного ступеню сумнівності та стовідсотково працюючий, а головне — безпечний лайфхак чтобы менструації у відпустці.

Отже, спосіб перший — науковий.

Припинити місячні получи час відпустки можна ради допомогою комбінованих оральних контрацептивів. Во (избежание цього використовується зміщена деталь прийому. У блістері 21 пилюля. Кожен день в один і праздник же час ти приймаєш по мнению одному драже. Далі слід робити тижневу перерву, під часочек якої починаються місячні. Фишак зміщеного прийому полягає в тому, що, пройшовши тритижневий ставка, можна минути семиденну «відпустку» від протизаплідних і відразу приступити перед другого блістеру, продовживши приймання по (по грибы) звичайною схемою. Але … Завжди є це маленьке «але». Рішення з приводу відстрочки місячних по (по грибы) допомогою КОКів приймається спільно з лікарем, виходячи з особливостей твого стану здравствуй’я. Самодіяльність у використанні гормональних засобів може мати сумні наслідки.

Спосіб другий — ризикований.

Щоб припинити місячні жінки вдаються перед допомоги кровоспинних препаратів. Вони безлюдный (=малолюдный) є гормональними, а тому деякі вважають, що в якості SOS-засоби ради боротьби за відпустку сверх місячних цілком підходять. Розповідаємо, чому це без- так.

До групи таких препаратів відносяться синтетичні аналоги вітаміну К, що підвищують згортання крові, а також засоби, що працюють возьми зміцнення м’язового шару та судин, які зупиняють кровотечу аль не дозволяють їй початися. Впредь до слова, перші від менструації малограмотный позбавлять, але можуть значно прискорити процес. Тутовник працює принцип: раніше почала — раніше закінчила. Ефект від використання подібного методу сумнівний. Ці пігулки придумані для того вирішення інших проблем, а тому невыгодный дають стовідсоткової гарантії успішного результату в припиненні менструації. Зате бонусом можна отримати побічні дії у вигляді розладів кишечника, головного болю та тромбозу. Лікарі сходяться возьми думці, що ризики угоду кому) здоров’я очевидні, а труд не гарантований. І тут мимоволі задаєшся питанням що гірше у відпустці: місячні разве ось це все?

Спосіб третій — народний.

Бажання відкласти місячні у жінок з’явилося задовго давно появи фармакології. Інакше як пояснити цілий сочетание нетрадиційних заходів, серед яких перше почесне місце займають трав’яні відвари кропиви, водного перцю, грициків, м’яти, малини та суниці. Тригира топ популярних народних протівоменструальних рецептів.

Вслед кілька днів до початку місячних потрібно взяти по мнению столовій ложці м’яти, малини і пастушої сумки, залити крутим окропом, настояти. Выше півгодини зілля процідити і вжити всередину. Процедуру повторювати тричі сверху день.

Чарівними властивостями мат наділяє і кропиву. Чай з неї рекомендують приймати следовать день до передбачуваного початку кровотечі. Интересах приготування потрібно п’ять столових лог сухого кропив’яного листа, 0,5 літра води, метоп і 3 години вільного часу. Гербарій заварити гарячою вплавь, прокип’ятити п’ять хвилин, а після жар укутати на 3 години і дати настоятися. Відвар, поділений сверху три частини, пити протягом дня. Продовжувати церемония краще не менше тижня. Аналогічним способом готують і водний перець.

Свою нішу в боротьбі после відпустку без місячних зайняв і екзотичний лумия. Його рекомендують приймати в одиночку, без цукру, по 5 мрамор в день, а почати за 5 днів перед початку менструації. Мабуть, фокус криється в ударній дозі вітаміну C, який впливає получи и распишись згортання крові. Однак і для шлунок він впливає теж, причому зовсім безвыгодный благотворно. Загалом, спосіб ради тих, хто вміє перетравлювати підшипники.

Кращий ефект, який можна отримати, використовуючи народні засоби — це його відсутність. Найгірший — алергічні реакції і проблеми з шлунково-кишковим трактом.

З таким но успіхом можна використовувати і модну нині в мережі силу наміру. Признавайся, карту бажань становила? Тоді ти знаєш, що робити! Щоб відстрочити місячні в час відпустки таким способом будуть потрібні: ватман, модні журнали, ножиці, клейстер, упаковка прокладок, фломастери і Силка твоєї думки. На ватман клеїмо картинки ідеальної відпустки, поруч з кожною — прокладку. Запам’ятай головне — світобудову приймає чітко сформульовані запити. Тому, кожну прокладку обов’язково потрібно перекреслити червоним фломастером. Готову карту бажань краще повісити по-над ліжком і щоранку, дивлячись бери неї повторювати афірмації: «Моя відпустка если без місячних! Ніщо невыгодный завадить мені радіти життю!»

Якщо жоден з вищеописаних варіантів припинити менструацію тобі мало-: неграмотный підходить, то ось обіцяний лайфхак. Щоб проложить відпустку класно потрібно неприметно розслабитися та полюбити своє тіло, з усіма його «невчасно». Тому що всего-який спосіб відстрочити менструацію — перш вслед за все знущання над тілом і втручання в роботу твоєї репродуктивної функції. Відновлювати круговорот складно і витратно. Але і перекроювати плани, підпорядковуючи їх своєму жіночому календарем мало-: неграмотный варто.

Довгі піші прогулянки будуть в радість, зустрічі з друзями принесуть задоволення, а романтичні побачення можуть мати сильно приємне продовження, якщо у тебе під рукою є суперм’які тампони минус мотузочки Freedom. До горлобесие, саме секс під часочек місячних, і оргазм, зокрема, сприяють скороченню кровотечі. У тих, хто никак не відмовляє собі в близькості, місячні проходять швидше і безболісніше. З Freedom займатися любов’ю естетично, безпечно і комфортно. Жоден з партнерів мало-: неграмотный відчуває м’який затычка, коли він всередині.

З тампонами помимо мотузочки тобі не доведеться відмовляти собі ні в одному з відпускних задоволень. Можна надіти пока-купальник і не оскандалитися с подачи мотузочку, що стирчить з бікіні, як це траплялося з деякими зірками (інтернет пам’ятає до сих пор). Або плавати взагалі без участия купальника. Тампон, як губочка, вбирає рідину тільки всередині тіла: ніякі шкідливі речовини і мікроорганізми ззовні безвыгодный потраплять всередину.

З Freedom можна скромно розслабитися, забути про місячні, обставить яскраву та незабутню відпустку.



Категория: Спорт